El diari “Ara” titula “Amat-Piniella torna amb força a les llibreries”

El diari “Ara” titula “Amat-Piniella torna amb força a les llibreries”

Avui, dimarts, el diari Ara es fa ressò de la publicació, per part de Club Editor, de La clau de volta, la novel·la inèdita escrita per Joaquim Amat-Piniella entre 1958 i 1961, que encara no fa un mes ha vist la llum. Signada per Sílvia Marimon, la notícia es fa ressò també de la recent publicació de Retaule en gris -una altra peça inèdita, publicada per Bromera, a cura de David Serrano-, i de la propera reedició de La pau a casa i La ribera deserta, per part d’Ensiola.

El text -que també informa de l’exposició sobre l’escriptor manresà instal·lada al Museu d’Història de Catalunya- recull unes declaracions de Maria Bohigas, responsable de Club Editor, en paraules de la qual Amat-Piniella “és un combatent, no una víctima. Va decidir lluitar per la democràcia i no va renunciar mai a defensar les seves conviccions”.