[Emergències]

    Per realitzar els serveis preventius en l'actuació en emergències i transport sanitari, tenim un parc mobil que consta de tretze vehicles:

    -Deu de transport primari.
    -Dos de transport col.lectiu.
    -Un de transport secundari.

    Tots els vehicles estàn equipats amb el material necessari per atendre qualsevol urgència, amb la presencia del SEM (Servei d'Emergències Mèdiques) pel que fa a l'ajud dins del transport primari. Tots els vehicles estàn dotats de la certificació sanitària emesa pel Departament de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat de Catalunya.
    Tant pel nombre de vehicles, com per equipament, homologació i dotació sanitària, el nostre parc mòbil és actualment un dels més importants de les assemblees locals de Creu Roja a Catalunya.
    A la comarca del Bages disposem de recursos per oferir un bon servei a usuaris i centres sanitaris. És tasca de la direcció de Creu Roja que aquests siguin racionalitzats degudament i aprofitats de forma conseqüent per no fer un pas enrera en la feina feta.

[Alguns dels vehicles que formen el nostre parc mòbil]
Emergències:
    Des de fa anys, l'assistència sanitària a domicili, al carrer, tràfic, etc. ha estat coberta per Creu Roja. Aquesta institució que esta al servei de la població 24 hores al dia i 365 dies a l'any, dona el seu servei gràcies a tots els voluntaris d'aquesta area que disposen del carnet de primers auxilis i tenen mès de divuit anys.

Telèfon d'emergències: 938 722 222

Preventius:
    A mès del servei d'emergències, Creu Roja també s'ocupa dels preventius en diferents actes. En concerts, curses automovilstiques o altres events que pugui conportar algun risc, Creu Roja i destina un equip d'auxili, format per voluntaris i professionals que s'ocuparàn de qualsevol accident.
 

[Tornar]

 

[© Creu Roja a Manresa 1999. Tots els drets reservats.]