Revista “La Xarxa de Manresa”

Presentació

L’Associació Sòciocultural Xarxa de Manresa és una iniciativa promoguda i dirigida pels joves universitaris que es troben regularment al Convent de Santa Clara i que treballen dins del moviment de solidaritat i diàleg interreligiós-intercultural de Manresa.

L’associació té per objectiu contribuir a un millor coneixement de les diferents realitats i religions presents a Manresa, al Bages, i en definitiva, a Catalunya. Aquest coneixement sabem que comporta dificultats, però pensem que és el millor antídot contra la por, la intolerància i l’odi; i és, en definitiva, el fonament més sòlid per al respecte i l’estima mutus.

D’altra banda, La Xarxa de Manresa no restringeix el seu interès a les realitats religioses catalanes, sinó que també s’obra la porta al coneixement d’aquelles tradicions i realitats amb poca o molt poca presència a la comarca. La Xarxa vol ser doncs una finestra oberta a totes les religions, al seu patrimoni espiritual i cultural, i a les seves manifestacions més diverses. La Xarxa també vol promoure una aproximació transversal a aquells desafiaments compartits per tots com poden ser la cultura de la pau i la solidaritat.

Després de quatre anys de treball vam constituir-nos com a Associació Sòciocultural per a poder dur a terme de manera estable les activitats i trobades que periòdicament realitzàvem. Ara, com associació, portem divuit anys, al llarg dels quals a l’associació, s’han incorporat noves persones i amb elles, noves propostes que van diversificant els àmbits de col·laboració.

 

Xarxa de Manresa

Carrer Nou de Santa Clara, 62

08240   Manresa  (Barcelona)

Telèfon:  626 80 23 20

Correu: laxarxademanresa@yahoo.es

 

 

 

Informació de contacte: