Diumenge 13 de Maig – Fira d’Entitats de la Balconada!

Fira-Entitats-2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El proper diumenge 13 de Maig  la Balconada celebra una nova Fira d’Entitats del barri. Com en l’edició anterior, la Fira es realitzarà a partir de les 10 del matí al Passeig Sant Jordi i comptarà amb la participació de múltiples entitats, col·lectius i serveis presents al barri.

Enguany la Mostra d’Entitats i Serveis es celebrarà de les 10 a les 13h i de forma paral·lela es realitzaran diverses activitats. Per començar amb força la jornada s’oferirà una Xocolatada popular i a continuació tindran lloc les funcions del grup de teatre Cúspicus, del Club Social del Mosaic.  A les 11h visitarem els horts de la gent gran del barri a la Culla, sortint del bar de l’Avv. A les 12h actuarà la Coral del Casal de les persones Grans, i a les 12:30h les Sevillanes del barri.

A la Fira hi participen entitats com l’Avv, Ampans, el Punt Òmnia, el PDC, Mosaic, el Nord de la Dona, el Casal de les Persones Grans, la Culla i el Centre Obert. També comptarà amb la participació d’altres entitats i col·lectius de caràcter social de la ciutat, com per exemple la PAHC i la Congregació de la bona mort de Manresa, amb la voluntat de donar a conèixer i visualitzar al màxim el treball que desenvolupen al barri i al conjunt de la ciutat.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, organitzada de forma conjunta per les pròpies entitats del barri, amb l’impuls del Pla de Desenvolupament Comunitari de la Balconada, és donar a conèixer les entitats i serveis als veïns i veïnes, promoure dinàmiques de treball en xarxa, establir projectes en comú i potenciar el teixit associatiu a través de la seva divulgació.

Us hi esperem!

 

Recordeu aquest video de la fira?

https://vimeo.com/128766762

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>