Apunt la Festa de la Gent Gran!

La Festa de la Gent Gran està impulsada per la Xarxa d’Entitats i Serveis de la Balconada, amb l’impuls de l’Associació de Veïns i la Comissió de Festes, PDC de la Balconada, el Punt Òmnia, el Casal de la Gent Gran, La Culla, el Club Social del Mosaic, el Gu Gu Esplai, i tot el conjunt de voluntaris que ho fan possible.

La Festa es divideix en activitats durant el divendres 28 de setembre i el dissabte 29. Divendres es farà una visita d’interpretació de la masia de la Culla a les 17h, sortint del passeig Sant Jordi, davant del Casal de la Gent Gran. Seguidament es farà una taula-debat amb experiències per la Gent Gran a Manresa, amb la participació de Siena, Tracta’m bé, i el projecte Propers que s’impulsa des de la xarxa veïnal a la Balconada. El dia el tancarà la comissió de festes de l’Associació de Veïns amb una botifarrada.

L’endemà dia 29 es podrà gaudir de música d’abans i de sempre amb l’Enric vocalista a les 12:30 a la pista Joan Ortíz, i a continuació la comissió de festes de l’Avv cuinarà una paella popular a les 14h. A la tarda hi haurà activitats també pels infants amb inflables acompanyats pel Gu Gu Esplai a les 16h, i al vespre, Sevillanes a les 19h a càrrec de Sandra Barea, i música amb el Quinto Carajillo per tancar el dia a les 22h.

És doncs una festa per la gent gran, però amb la voluntat de compartir els espais amb tots els públics.

Porteu la família, hi esteu tots i totes benvinguts!Cartell-XXSS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>