APUNTA’T ALS HORTS COMUNITARIS DE LA CULLA

Contents, encetem aquest projecte que vam presentar al juliol, entre el PDC, el Punt Ómnia, la Culla (Fund Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia), i amb el suport imprescindible de l’Avv de la Balconada.

Un projecte d’Horts Comunitaris ecològics que busca unir col·lectius diversos i de diferents edats, en un espai alhora privat (de gestió d’un hort particular) i alhora comunitari, de treball en equip i resolució de conflictes. Un espai per impulsar activitats obertes al barri i per tot el barri, més enllà dels horts particulars, com tallers, formacions, i iniciatives vinculades amb l’activitat agrícola.

 

Inscripcions encara fins el 15 de setembre!

Més informació al flyer adjunt:

Imatge1-horts-balcoImatge2-horts-balco

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>