Camp d’Aprenentatge del Bages

copy-CapCullaNom de l’entitat: Camp d’Aprenentatge del Bages (abans Casa de la Natura)

Any de creació: 1993, (1984)

Municipi (i Codi postal): 08243

Adreça: Plaça Oleguer Mirò s/n

Persona de contacte: Anna Peig

Disposa de local: Sí

Telèfon: 93 874 43 58

Correu-e: cda-bages@xtec.cat

Pàgina web: www.xtec.cat/cda-bages

Alguna publicació (nom i periodicitat): Elaborem material didàctic, que hi ha penjat la web.

Àmbits temàtics d’actuació: Educació ambiental , residus, aigua, geologia, meteorologia, natura, la vinya i el ví, hort i granja, la Culla i la ciutat.

Adaptació per a persones amb problemes de mobilitat reduïda? No

Àmbit geogràfic d’actuació: Catalunya

Tipus d’activitat que desenvolupa: És un servei Educatiu que depèn del Departament d’Ensenyament i el Consell Comarcal del Bages, dedicat principalment a l’educació ambiental i a donar a conèixer el nostre entorn, als alumnes d’escoles i instituts.
Esdeveniments o activitats assenyalades i repetides cada any amb dates concretes: Les nostres activitats són al llarg del curs escolar. Al febrer organitzem les jornades amb les ciències experimentals, 3 jornades de formació adreçades a mestres i professors per a donar a conèixer recursos per a treballar les ciències de forma experimental.

Entitats o institucions amb qui es coordina esporàdicament: Parc de la Sèquia, Geoparc de la Catalunya Central, Anella Verda de Manresa.

Entitats o institucions amb qui es coordina de manera constant (o amb qui existeix una afinitat clara i reconeguda):Acord de col·laboració amb el Consorci del Bages per a la gestió de residus, i treballem en equip amb la seva educadora.

Recursos de què disposa i pot compartir amb altres entitats o persones: PE temes relacionats amb la gestió de la Casa de la Culla, cal adreçar-se al Consell Comarcal.

Altres descripcions: La Casa de la Culla, des del 2001, és també la seu del Consell Regulador de la Denominació d’Orígen Pla de Bages.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>