La identitat i la història del barri

“Som de la Balco!” és un projecte que té l’objectiu de recuperar la memòria històrica del barri, per a la promoció i reconeixement de la identitat del barri, i donar-ho a conèixer a la resta de la ciutat. És un projecte obert i en realització actualment, amb un grup participatiu de veïns i veïnes. La tasca que s’està realitzant i es vol continuar és:
SomdelaBalco
● Visibilització d’indrets emblemàtics, fets històrics, i vivències des del relat del veïnat.
● Creació d’un arxiu on-line de testimonis.
● Difusió dels resultats a través de la revista i el blog, a espais i barris de Manresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>