Nou taller del projecte “Som de la Balco!”

El proper dilluns 23 de Febrer, a les cinc de la tarda, tindrà lloc al Casal de la Gent Gran, un nou taller del projecte de meCartellEntrevistesBalco23Fmòria “Som de la Balco!”. D’aquesta manera es vol donar continuïtat a aquest projecte que, a partir d’un recull de fotografies i d’entrevistes a veïns i veïnes, té com a objectiu recuperar la memòria històrica del barri per així promoure, i dotar de reconeixement,  la identitat col.lectiva del propi barri.

El taller és completament obert a tot el veïnat i servirà per decidir entre tots els participants com fem avançar el projecte.

Us hi esperem,

Recuperem la memòria del nostre barri!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>