Xerrada sobre el nou règim de treballadores de la llar

El proper dilluns 9 de Març, a les 19h, tindrà lloc a la Sala Bonsai (Plaça Oleguer Miró del barri de la Baxerrada_regimllar_balconadalconada) una xerrada informativa sobre el nou règim especial de treballadores de la llar. Anirà a càrrec d’Ernest Garcia, tècnic laboral del Col·lectiu Ronda,  i és absolutament oberta a tothom.

Es parlarà dels canvis que aporta la nova normativa de treballadors de la llar que afecta a totes les persones que duen a terme tasques domèstiques. Així mateix, es donarà a conèixer aquest sector amb una gran capacitat de generar llocs de treball i per tant de les possibilitats que ofereix per tenir treball en aquest sector.

La xerrada, que s’organitza al si del Pla de Desenvolupament Comunitari de la Balconada, s’adreça a totes aquelles persones que treballin o vulguin treballar en serveis domèstics i alhora a aquelles famílies que contracten o vulguin contractar aquest tipus de serveis.

Us adjuntem el cartell de l’acte i us animen a difondre-ho a totes aquelles persones que els hi pugui ser d’interès.

Vine i informa’t!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>