Recursos Règim Especial Treballadores de la Llar

Arrel de la xerrada informativa realitzada al barri, us oferim un parell de documents per aprofundir en el coneixement respecte la normativa específica que afecta als treballadors que realitzen tasques laboregimrals a les llars. En concret es tracta de la pròpia presentació de la sessió realitzada per part d’Ernest Garcia, Tècnic laboral del Col.lectiu Ronda, així com un breu article titulat “Treballadores de la llar. Nova reforma, vells problemes” obra d’en Ramon Campa, Graduat social, membre també del Col.lectiu Ronda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>