2a trobada d’organització Fira d’Entitats

cartell_firaentitats_7abrilUs convidem a totes a una segona trobada d’organització de la Fira d’Entitats que es pretén organitzar al barri de la Balconada aquesta present primavera. La reunió tindrà lloc el proper dimarts 7 d’Abril, a les 7 del vespre, a la Sala Bonsai (Plaça Oleguer Miró).

En la primera reunió realitzada a principis de mes de març, les entitats participants varen valorar molt positivament l’organització d’aquesta jornada i es va començar a planificar-la. D’aquesta manera es preveu que es composi d’una mostra d’entitats (tant del barri, com de la resta de la ciutat, fent especial èmfasi amb entitats veïnals i socials), d’un dinar de germanor i l’exhibició d’activitats i balls que es duen a terme al barri.

Així doncs, per tal d’organitzar aquesta Fira d’Entitats de forma conjunta i el màxim participativa possible, us animem a tots a assistir a la trobada del proper dimarts, un cop tornats tots de les vacances de la setmana santa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>