3a trobada organitzativa Fira d’Entitats

Us convidem a totes, entitats, serveis i veïns/es, a una 3a trobada d’organització de la Fira d’Entitats que es vol organitzar al barri de la Balconada aquesta proper mes de Maig. La cartell_firaentitats_21abrilreunió tindrà lloc el proper dimarts 21 d’Abril, a les 7 del vespre, a la Sala Bonsai (Plaça Oleguer Miró).

Informar que es preveu portar a terme la Fira d’Entitats el diumenge 17 de Maig. La jornada es basarà en una Mostra d’Entitats i serveis del barri (també amb entitats socials de la ciutat), un dinar de germanor i l’exhibició d’activitats i balls que es duen a terme al barri.

Així doncs, per tal d’organitzar aquesta jornada de forma conjunta i el màxim participativa possible, us animem a tots a assistir a la trobada del proper dimarts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>