Gran èxit de participació a la Fira d’Entitats de la Balconada

Aquest passat diumenge 17 de maig s’ha celebrat la Fira d’Entitats del barri de la Balconada després de forces anys sense portar-se a terme i amb una molt bona participació del veïnat.

La jornada s’inicià amb una Mostra d’Entitats i serveis del barri al Passeig Sant Jordi que comptà amb la participació d’una quinzena d’entitats, col·lectius i serveis presents al barri. Entre altres, la mostra comptà amb la participació del Nord de la Dona, el Gu-Gu Esplai, l’Associació de la Gent Gran, l’UE Balconada, l’AVV Balconada, Bonsai Natura, Asylum la Balconada, el Centre Obert Xalesta, Ampans i la Parròquia Sta. Maria de Montserrat.

general

Cal destacar també la participació del Camp d’Aprenentatge del Bages – Casa de la Culla, que oferí visites guiades obertes a la gent del barri.

 

Així mateix, la mostra també comptà amb la participació d’entitats de caràcter social que treballen en el conjunt de la ciutat, com és el cas de Creu Roja o la PAHC amb la voluntat de donar a conèixer i visualitzar al màxim la tasca social que desenvolupen.

balllinea2

La jornada també comptà amb un Dinar Popular a la pista poliesportiva Joan Ortiz amb gairebé 200 veïns i veïnes. A continuació, el públic assistent pogué gaudir de l’exhibició dels balls que es desenvolupen al barri gràcies als tallers que s’organitzen des de les pròpies entitats, d’aquesta manera es realitzaren actuacions de ball en línia, hip-hop o sevillanes per exemple. I per posar fi a la diada es celebrà una  demostració canina que entusiasmà el públic assistent.

 

Així doncs, des del Pla de Desenvolupament Comunitari es valora molt positivament aquesta iniciativa organitzada de forma conjunta per les pròpies entitats amb l’objectiu de promoure dinàmiques de treball en xarxa, establir projectes en comú i potenciar el teixit associatiu a través de la seva divulgació al conjunt del barri.

L’any vinent, més i millor!

 

*  també podeu veure un vídeo de la jornada a:   https://vimeo.com/128766762

 

1 Comment

  • Mariano escrigué:

    Todo el esfuerzo que se hace en una asociación es para el barrio, y que los mismo vecinos puedan participar en cualquiera actividad que se haga en el barrio.
    Tenemos que darnos cuenta que desde la asociación se hace todo lo que se puede por el barrio, y a veces cuesta pero hay que seguir luchando. También les ponen muchas piedras en el camino, y esas piedras cuesta mucho en romperse, se necesita tiempo para colocar cada una de estas piedras en su camino. Y así sabremos el trabajo que está realizando la asociación, contar también con el ayuntamiento que es una la lucha con ellos día a día.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>