27 de maig. Xerrada “La unió fa la força, en el treball també!”

El proper dimecres 27 de maig, el barri de la Balconada acull una xerrada per donar a conèixer el model d’empresa cooperativa a través de l’experiència d’èxit d’una cooperativa de treballadors/es de la llar.

La xerrada, que porta com a títol La unió fa la força, en el treball també!, serà a càrrec de Carme Acosta, qui exposarà l’experiència de Cor Cooperatiu Terrassenc SCCL, una cooperativa de treball, sense ànim de lucre, que nasqué de l’impuls de l’Associació Activa Dona de Terrassa.

Cor Cooperatiu ofereix tot tipus de serveis a les llars, des de servei de neteja, planxat de roba, reparacions, o acompanyament per a la gent gran; i gràcies a l’esforç invertit en la cooperativa, tots els seus membres gaudeixen de feina estable.

La xerrada, organitzada conjuntament per el Nord de la Dona, l’AVV Balconada i el Pla de Desenvolupament Comunitari, es portarà a terme a les 7 de la tarda al local del Nord de la Dona, ubicat a la Plaça Oleguer Miró.

xerrada_cor_coop_balcoUs hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>