Torneig de Futbolí Gegant

Aquest proper dissabte, 5 de setembre, a dos quarts d’onze del matí, us convidem a participar a una altra activitat inclosa en la 1a Setmana Jove del barri. En aquest cas a un Torneig de futbolí gegant (humà) a la pista poliesportiva Joan Ortiz.

El torneig es realitzarà en principi per equips formats per 6 persones (si sou més també es podran fer relleus), tot i així, si no tens equip, vine i podràs incorporar-te a algun equip i jugar sense problemes.

Tanmateix, per motius organitzatius, es prega inscripció prèvia. A tal efecte dirigiu-vos al local de l’AVV i el Punt Òmnia de la Plaça Oleguer Miró, truqueu al 692960229 o escriviu un correu a pdcbalconada@larada.coop

No et tallis, participa!

1aSetmanaJoveBalconada_futboli

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>