Bona acollida a la 1a Setmana Jove del barri

Aquest passat cap de setmana, el jovent de la Balconada s’ha abocat a la 1a Setmana Jove del barri, participant i gaudint de les diferents activitats que s’haIMG_9716n organitzat.

La Setmana Jove s’inicià amb un Taller d’oci responsable, titulat “Com sortir de festa, sense morir en l’intent”, on participà una vintena de joves del barri. El taller fou dirigit per Antón Uró, consultor especialitzat en joves, drogues i oci nocturn i també es realitzà una breu presentació del Servei d’Assessorament sobre usos de drogues i les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) que impulsa l’Oficina Jove del Bages.

IMG_9748L’endemà de bon dematí es realitzà una Bicicletada a la riera amb una quinzena de joves, al vespre es continuà amb un assaig casteller amb els Tirallongues de Manresa i es finalitzà la jornada amb una festa amb els Dj’s Antonio i Diego. Tenir en compte que arrel el mal temps la festa nocturna no comptà amb els jocs d’aigua previstos.

El dissabte s’inicià amb el torneig de futbolí gegant inflable on participaren desenes de joves (i no tant joves) del barri. I per concloure la Setmana Jove, la nit de dissabte es celebrà el Concert Jove amb cinc grups de música que oferiren un gran recital fins ben entrada la matinada.

IMG_9969IMG_9832

La Setmana Jove ha estat possible gràcies el treball en xarxa de l’Associació de Veïns, de l’entitat juvenil Gu-Gu Esplai, del Grup de Joves de la Balconada, el PDC i el Punt Òmnia, i també s’ha comptat amb el suport de diferents entitats i institucions.

IMG_0179

Des del Pla Comunitari valorem aquesta iniciativa de dinamització del jovent del barri com a molt positiva i considerem que convé consolidar-la i potenciar-la en edicions futures.

L’any vinent doncs, més i millor!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>