Nou Servei d’Orientació Sociolaboral al barri

Aquest mes d’octubre arrenca el Servei d’Orientació Sociolaboral de la Balconada gràcies a la coordinació de l’Associació de Veïns, el Punt Òmnia i el Pla de Desenvolupament Comunitari.

D’aquesta manera s’ofereix a tots els veïns i veïnes del barri, atenció personalitzada i assessorament en la recerca de feina, l’autoocupació i en formació ocupacional. Entre d’altres s’oferirà suport en la recerca de feina a través de portals d’internet, elaboració del currículum, carta de presentació, etc.

Així mateix, amb coordinació amb altres serveis de la ciutat, com el SOC o el CIO, s’intentarà oferir informació actualitzada en ofertes de feina, plans d’ocupació i cursos de formació que es realitzen a la ciutat.

Aquest servei s’ofereix al local de l’AVV de la Plaça Oleguer Miró, tots els dimarts de 9-11h i els dimecres de 11-13h, tanmateix per motius organitzatius es prega demanar cita prèvia trucant al 692960229 o al 938743907 o bé escrivint un correu electrònic a pdcbalconada@larada.coop o avv_labalconada@xarxa-omnia.org

Si busques feina o vols millorar la teva situació sociolaboral, això t’interessa!

Servei_Orientacio_Sociolaboral_Balconada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>