La Balconada contra la violència de gènere

plafo_espelmes

La passada setmana, el barri de la Balconada va reivindicar la diada internacional del 25 de Novembre, contra la violència de gènere.

En aquest sentit, es va realitzar un taller dirigit als joves del barri, on hi participà una quinzena de nois i noies d’uns 15 anys de mitjana. El taller-debat, titulat  “existeix la igualtat entre nois i noies?” fou dinamitzat per la Carme Batista del SIAD Montserrat Roig, la qual va fer reflexionar als joves sobre diferents conceptes, com per exemple gènere, sexe, rols, estereotips, etc. Tot plegat amb la voluntat de generar consciència davant la importància d’eradicar comportaments sexistes entre el jovent.

Foto_taller_igualtat_A

Foto_taller_igualtat_B

Així mateix, i sota l’impuls del Nord de la Dona, també es va realitzar una jornada reivindicativa a la Plaça Oleguer Miró, on es realitzà una exhibició de hip-hop, l’encesa d’espelmes i una xocolatada per tots els assistents.

IMG_0586IMG_0560

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>