Xerrada-debat “Alternatives socials i comunitàries”

xerrada_alternatives

Des del PDC de la Balconada us convidem a la xerrada “Alternatives socials i comunitàries” que tindrà lloc el proper dijous 10 de Desembre, a les 7 del vespre a la Sala Bonsai (Plaça Oleguer Miró, 34).

L’objectiu d’aquesta xerrada-debat és donar a conèixer al conjunt del veïnat diferents projectes i experiències d’iniciativa col·lectiva que contribueixen a satisfer necessitats individuals i col·lectives des de la cultura de la cooperació, la participació, les xarxes de confiança i el suport mutu.

Des de fa uns anys aquest tipus d’iniciatives col·lectives proliferen a molts pobles i barris, ens referim a grups i cooperatives de consum ecològic, bancs del temps, xarxes d’intercanvi, finances alternatives, cooperatives d’energia, xarxes de telecomunicacions ciutadanes i un llarg etcètera.

Us hi esperem a tots!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>