Organitzem la Fira d’Entitats de la Balconada 2016!

Benvolguts/des,

Amb l'objectiu d'organitzar una nova Fira d'Entitats (i serveis) de la Balconada, us convidem a participar a la reunió organitzativa i de coordinació prevista pel proper dijous 28 d'Abril a les 19h a la sala Bonsai (Plaça Oleguer Miró).

Els temes principals a tractar seran per una banda confirmar la data exacte en que es realitzarà la Fira (d'entrada es preveia pel diumenge 22 de Maig però també pren força l'opció de fer-la el diumenge 29) i per altra banda concretar el format de la jornada i les activitats a realitzar.

Us esperem a tots i totes! Entre tots/es fem barri!

Gràcies i salutacions

reunio_fira_entitats_2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>