Nou taller d’edició de vídeo!

Avui 2 de Maig comencem una nova activitat al Punt Òmnia amb la col·laboració del PDC i l’AVV de la Balconada. En aquest taller us volem proporcionar eines digitals online per a què cada persona pugui editar els seus vídeos i/o fotografies.

Si tens el mòbil ple de fotos i vídeos i els hi vols donar un retoc personal pots apropar-te al Punt Òmnia de la Balconada els DILLUNS de 16-18h de la tarda. Encara que no hagis utilitzat cap programa d’edició seràs benvingut/a, entre tots/es els participants i la dinamitzadora aprendrem a muntar vídeos!

Per exemple… fem un vídeo sobre el nostre barri?

cartell edició vídeo 2016 (2)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>