Fira d’Entitats 2016 – Diumenge 29 de Maig

El proper diumenge 29 de Maig  la Balconada celebra una nova Fira d’Entitats del barri. Com en l’edició anterior, la Fira es realitzarà a partir de les 10 del matí al Passeig Sant Jordi i comptarà amb la participació de múltiples entitats, col·lectius i serveis presents al barri.

Enguany la Mostra d’Entitats i Serveis es celebrarà de les 10 a les 14h i de forma paral·lela es realitzaran diverses activitats. Per començar amb força la jornada s’oferirà una Xocolatada popular i a continuació tindrà lloc jocs i tallers infantils i la exhibició de balls i activitats del barri, com per exemple dels grups de ball de hip-hop.

Com en l’any passat també es realitzarà una Visita guiada a la Casa de la Culla a les 11h. Tanmateix, per qüestions logístiques és imprescindible la inscripció prèvia al local de la AVV o al pdcbalconada@larada.coop. Penseu que les places son limitades.

Així mateix, la Fira també comptarà amb la participació d’altres entitats i col·lectius de caràcter social de la ciutat, com per exemple Creu Roja o la PAHC , amb la voluntat de donar a conèixer i visualitzar al màxim el treball que desenvolupen al barri i al conjunt de la ciutat.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, organitzada de forma conjunta per les pròpies entitats del barri, amb l’impuls del Pla de Desenvolupament Comunitari de la Balconada, és donar a conèixer les entitats i serveis als veïns i veïnes, promoure dinàmiques de treball en xarxa, establir projectes en comú i potenciar el teixit associatiu a través de la seva divulgació.

Us hi esperem!

Fira_Entitats_Balconada_2016_dif

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>