Qui som

El Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC) de la Balconada és un programa del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya,  que actualment promou l’Ajuntament de Manresa i desplega a través de la Cooperativa de treball sense afany de lucre, L’Arada.

El PDC s’enfoca  en la creació de projectes amb beneficis comunitaris al barri, tant a nivell social, cultural com ocupacional. Les actuacions que ja realitza van orientades a oferir respostes col•lectives als processos de reforç de l’associacionisme i la creació de nous projectes associatius al barri, la cohesió  i integració social, com a la co-responsabilitat col•lectiva en la millora del barri. Ho fa a través del foment del treball en xarxa entre entitats i  persones del barri i de l’entorn de la Balconada, iniciant o reforçant projectes existents, que busquen la participació de tots i totes.

Després d’un temps aturat, el PDC a re-emprès, buscant la coordinació directa amb la que també és una jove nova junta de l’Associació de Veïns del barri. D’aquesta manera, sumar esforços per a veure un barri viu i actiu.

 

carta-serveis2